Vrijdag 17 februari laatste seniorenactiviteit in kader van jubileumjaar. 

Op vrijdagmiddag 17 februari organiseren wij de laatste seniorenactiviteit in het kader van ons jubileumjaar. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan een workshop slagwerk of zang. Deze zijn laagdrempelig van aard en bieden twee uur gezellig samen muziek maken. Eén en ander vindt plaats in gemeenschapscentrum De Wellevaete.

Het organiseren van deze activiteiten was één van de doelstellingen van de MegaMuziekMarathon die wij in 2015 organiseerden. Naast de aanschaf van verschillende instrumenten, stond ook het aanbieden van sociaal-culturele activiteiten voor senioren in jubileumjaar 2016 op het verlanglijstje. In het voorjaar waren de eerste twee, overwegend luisteractiviteiten. De laatste is doorgeschoven naar het nieuwe jaar. Tijdens deze editie gaan de deelnemers samen muziek maken.

Trommelen en zingen
Wij hebben twee professionele en zeer ervaren muzikanten bereid gevonden om de aanwezige gasten mee te nemen in de muzikale wereld. Deelnemers worden aan het werk gezet tijdens een workshop slagwerk óf zang. Slagwerk wordt begeleid door Peter van Aart uit Bergen op Zoom. Pierre van Broekhoven neemt het zanggedeelte voor zijn rekening.

Van harte welkom!
Geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 13.15 uur. Om 13.30 uur gaan de workshops van start. Ook meedoen? U bent van harte welkom! Aanmelden, en aangeven naar welke workshop de voorkeur uitgaat, kan via Boekhandel Heijboer aan de Ring te Sint-Annaland, via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch op 06-28610812.

Facebook

Login