Het komt er weer aan: Accelerando's 17e Maximale Rommelmarkt!

Wij organiseren dit jaar voor de 17e keer onze Maximale Rommelmarkt op Koningsdag. Deze keer verwelkomen we onze gasten voor het eerst in de loodsen van Hoeve Nooitgedacht van de familie Geluk, aan de Annavosdijkseweg. Voor ons is het de belangrijkste financiële actie van het jaar. Tegelijk is het een evenement waar velen veel plezier aan beleven. 

Al tientallen jaren organiseren we rommelmarkten. Voorheen deden we dat in de SaKoFaHal aan de Bierensstraat. Ondanks de beperkte ruimte kon in die tijd steeds van een succes gesproken worden. Dat zette zich voort in de jaren daarna, toen de rommelmarkt naar de veiling verhuisde. Door de vele extra meters konden we onze gasten veel meer bieden. En dat blijft zo op de nieuwe locatie, waar twee zeer ruime loodsen tot onze beschikking staan.

Ruim aanbod
Accelerando’s Maximale Rommelmarkt biedt voor ieder wat wils. Een greep uit het aanbod:

  • 1.500m2 goede gebruikte spullen
  • Uitgebreid terras met koffie, fris of iets sterkers
  • Kakelverse oliebollen (ook bij de Meestoof tijdens de aubade en de speeltuin tijdens de kinderspelen)
  • Smakelijke hamburgers
  • Prachtige prijzen, te winnen bij de enveloppenstand én het welbekende Rad van Avontuur
  • Fleurige plantenmarkt
  • Verkoop bij Opbod van bijzondere spullen
  • Heerlijke suikerspinnen
  • Speciaal voor de kinderen: ritje op een pony

Pendeldienst
Bezoekers van Accelerando’s Maximale Rommelmarkt kunnen gebruik maken van een pendeldienst. We realiseren ons dat de nieuwe locatie wat verder van het dorp af ligt. Met goed weer is het prima aan te fietsen en ook met de auto is onze rommelmarkt goed bereikbaar. Maar voor wie de afstand lastig is, hebben we een pendeldienst ingesteld. Een taxibus die heen en weer rijdt tussen de veiling en de Annavosdijkseweg, tussen onze oude en nieuwe locatie. Deze dienst is te gebruiken van 9.30 tot 13.45 uur.

Belangrijkste bron
De voorbereidingen voor deze 17e editie zijn in volle gang. Naast een gezellig evenement voor jong en oud is de rommelmarkt de belangrijkste bron van inkomsten voor de muziekvereniging. Met dat geld kan zij blijven investeren in het instrumentarium en het opleiden van nieuwe muzikanten, zodat ook zij in de toekomst tijdens diverse activiteiten een muzikale bijdrage kunnen blijven leveren in de Sint-Annalandse gemeenschap en daarbuiten.

Accelerando’s 17e Maximale Rommelmarkt vindt plaats op Koningsdag, donderdag 27 april, van 10.00 tot 13.30 uur in de loodsen van Hoeve Nooitgedacht van de familie Geluk, Annavosdijkseweg 2 te Sint-Annaland.

Facebook

Login