Banner Facebook
Alweer onze 18e Maximale Rommelmarkt! Jij komt toch ook? Van harte welkom!

Een ieder is van harte welkom op Accelerando’s Maximale Rommelmarkt! Deze organiseren we traditiegetrouw op Koningsdag, vrijdag 27 april, van 10.00 tot 13.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in de loodsen van de familie Geluk, aan Annavosdijkseweg 2 te Sint-Annaland. Een handige en gratis busverbinding, met opstapplaatsen op meerdere locaties in het dorp, brengt je waar je zijn moet. We voegen dit jaar enkele vernieuwende elementen toe aan onze markt, dus dat wil je niet missen!

Sinds vorig jaar is onze rommelmarkt terechtgekomen bij de familie Geluk. Een stukje verder weg, maar met volop parkeergelegenheid. Daarnaast rijdt er een gratis pendelbus! Tussen 9.30 en 14.00 uur kun je ieder half uur op en neer tussen het dorp en de Annavosdijkseweg. Zie verderop voor de juiste tijden!

Je vindt het op onze rommelmarkt!
Ben je een echte boekenwurm? Of op zoek naar goed gebruikt speelgoed voor de kids? Ben je liefhebber van serviesgoed, potten of pannen? Pruts je graag aan oude radio’s, tv’s of computers? Ben je student en kun je een bank gebruiken op je kamer? Of ben je verzamelaar van de meer bijzondere en unieke stukken? Wat je interesse ook is, je vindt het op onze rommelmarkt! We bieden 1.500 vierkante meter goede gebruikte spullen. Vind je het niet tussen ons reguliere aanbod? Dan gaat het misschien wel onder de hamer tijdens het verkoop met opbod, om 12.45 uur. Een attractie op zich! Eenmaal, andermaal… voor jou?

Rommelmarkt 2017

Over Boerencake, koffie en nog veel meer…
Even uitblazen tijdens onze rommelmarkt? Dat kan op ons uitgebreid terras. Overdekt, en bij mooi weer ook buiten in de zon. Een lekker bakje koffie of thee, een frisje, een koud biertje of glaasje wijn? Daarvoor moet je bij onze Elly zijn! En krijg je trek? Geniet van onze kakelverse oliebollen of een warme hamburger. Nieuw op onze rommelmarkt is DeBesteBoerencake-wedstrijd! De winnaar daarvan wordt bekend gemaakt om 11.00 uur, bij het horecagedeelte. Dit wordt gedaan door een jury, bestaand uit bakker Wim Slager, boer Arne Geluk en dirigent Dick Verhoef. Daarna delen we de cake uit bij de koffie, dus zorg dat je erbij bent! Deelnemen aan deze wedstrijd? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sophia en Elly tijdens de rommelmarkt 2017

Doe mee en win een diner voor twee!
Een klassieker op onze rommelmarkt is het Rad van Avontuur, waar schitterende en smakelijke prijzen te winnen zijn! Wie is er nu nog nooit met zo’n overheerlijke slagroomtaart naar huis gegaan? Ook de enveloppenverkoop is zo’n gouwe ouwe. Dit jaar wederom met uitgebreide prijzentafel! Voor het eerst organiseren we een loterij. Bij iedere tien bestede euro’s op Accelerando’s Maximale Rommelmarkt krijg je een lot. En met dat lot maak je kans op prachtige prijzen. De hoofdprijs is een diner voor twee! De trekking is om 13.30 uur. Voorwaarde is wel dat je aanwezig bent om je prijs in ontvangst te nemen.

Het is voorjaar, dus zet uw tuin in de bloemetjes!
Petunia’s. Afrikaantjes. Begonia’s. Vlijtige Liesjes. Tomatenplanten. En natuurlijk: Geraniums! Ook voor deze -en nog veel meer- planten en kruiden kun je terecht op Accelerando’s Maximale Rommelmarkt! Het is voorjaar, dus zet je tuin in de bloemetjes! Wij zorgen voor tasjes en doosjes, zodat je het makkelijk mee kunt nemen.

Bloemen en planten 2

Een heerlijk zoete suikerspin…
Ook aan de kinderen is gedacht! Wat dacht je van een ritje op een van de pony’s? Of lekker springen op het springkussen? Om daarna te genieten van zo’n heerlijk zoete suikerspin. Dat zal smaken!

Pony 20172

Busje komt zo…
Moeite om er te komen? Geen probleem! Onze gratis pendelbus brengt je waar je zijn moet. Deze rijdt tussen 9.30 en 14.00 uur ieder half uur op en neer tussen het dorp en de Annavosdijkseweg. De opstapplaatsen en tijden zijn:

Annahof, bovenaan de trappen
Ieder heel en half uur


Wellevaete
Vijf minuten over ieder heel en half uur


Bushalte aan de Bierensstraat
Tien minuten over ieder heel en half uur


Accelerando’s Maximale Rommelmarkt
Tien minuten voor ieder heel en half uur

Thoolse Taxi

Genoeg te doen, zien, kopen, proeven en winnen, tijdens Accelerando’s Maximale Rommelmarkt! Al sinds 1976 dé ontmoetingsplaats op de ochtend van Koningsdag. Je bent van harte welkom op vrijdag 27 april, van 10.00 tot 13.30 uur, in de loodsen van de familie Geluk, Annavosdijkseweg 2 te Sint-Annaland. Graag tot dan!

Facebook

Login