Accelerando wint EUR 2.083,- in televisie-programma Echt Waar?!

Onze muziekvereniging was zaterdag 5 oktober op tv te bekijken. Een team van onze club deed mee aan het SBS6-programma Echt Waar?! We waren daarvoor uitgenodigd i.v.m. onze inspanningen voor de VriendenLoterij, waarvoor we loten verkopen.

Afgelopen voorjaar waren we al benaderd of we daar eventueel aan mee wilden doen. Ook werd ons gevraagd wat we met de opbrengst doen, als we iets zouden winnen. We zijn in gesprek met de gemeente over het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de Wellevaete. Mocht dat lukken, zitten daar verschillende positieve kanten aan. Zowel milieutechnisch als financieel. Dus dat hebben we aangegeven als doel. We zijn uiteindelijk op woensdagavond 28 augustus in de Talpa-studio te Baarn geweest. Daar vonden de opnames plaats. We kwamen met winst naar huis! Onze deelname aan het programma leverde ons EUR 2.083,- op. Een mooi bedrag, we zijn er blij mee! 

Echt Waar?!
Echt Waar?! is een SBS6-programma, gemaakt door Talpa. De presentatie is in handen van Jan Versteegh. Hij wordt daarbij geholpen door acteur/cabaretier Leo Alkemade en stand-up comedian Soundos El Ahmadi.

Facebook

Login