Durrup
De lockdown voorbij, de maatregelen versoepeld... tijd voor een concert!

Het is al even geleden, maar nu het weer kan, laten we graag weer van ons horen. Daarom geven we een buitenconcert op zaterdagavond 17 juli. Dit vindt plaats om 19.30 uur, op het Havenplein, naast de Annahof. Alle onderdelen van de vereniging doen mee aan het concert.

Zoals iedereen, heeft ook Accelerando met corona te stellen gehad. Als vereniging zijn we er tot dusver gelukkig behoorlijk goed doorheen gerold. Het virus had vooral een flinke impact op onze plannen en planning. We plannen onze activiteiten altijd minimaal een jaar vooruit, en hebben in 2020 bijna alles moeten annuleren. Ook dit jaar hebben we nog niets kunnen doen. Ons laatste concert is van december 2019.

Jubileum
We hebben wat te vieren: dit jaar bestaat Accelerando 140 jaar! Natuurlijk staan we als vereniging graag stil bij dit jubileum. We zijn daarom blij met de versoepelingen. Dat maakt weer het een en ander mogelijk. We geven het buitenconcert met zowel de samenspeelgroep, de slagwerkgroep, als het fanfareorkest. Ook de Orkestklas van de Casembrootschool doet mee. Muziek op het dorp, dat is echt veel te lang geleden. We kijken er daarom naar uit dat we, samen met de Orkestklas, die avond zo uitgebreid mogelijk van onszelf kunnen laten horen!

Anderhalve meter 
Belangrijk tijdens dit concert, is om ons te realiseren dat de anderhalve meter nog steeds van kracht is. Dat geldt voor de muzikanten: onderling moet deze afstand bewaard blijven. En dat geldt ook voor het publiek. Daarom brengen we markeringen aan op de trap, die als publiekstribune fungeert. 

Eventueel Wellevaete
Hoewel we mikken op een buitenconcert, houden we nog een slag rond de arm qua locatie. Zoals dat altijd geldt met buitenoptredens, zijn we ook nu afhankelijk van het weer. De Wellevaete biedt een alternatief als slechtweerlocatie.

Facebook

Login