Accelerando organiseert een Voorjaarsmarkt op Koningsdag in De Wellevaete.

Een ieder is van harte welkom op Accelerando’s Voorjaarsmarkt. Deze organiseren wij op Koningsdag, donderdag 27 april, van 10.00 tot 13.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete te Sint-Annaland. Hier zijn diverse zaken te koop, te eten en drinken, te proeven en te winnen.

Dit jaar dus geen rommelmarkt. De laatste jaren zijn er wat ontwikkelingen geweest die het organiseren van een rommelmarkt wat lastig maken. Daarom laat Accelerando dat thema een klein beetje los. Na maar liefst 46 jaar, met vele rommelmarkten, vroeger van bescheiden formaat in de Sakofahal tot de Maximale edities in de veilinghallen, is het nu tijd voor een wat ander concept.

Vertrouwde elementen
Dat betekent niet dat we de rommel helemaal loslaten. Er is nog steeds een bescheiden aanbod aan gebruikte spullen. En ook andere vertrouwde elementen, zoals het Rad van Avontuur, Verkoop bij Opbod, oliebollen, enveloppen, een fris drankje en natuurlijk een heerlijk broodje hamburger.

Planten en streekproducten
Ook bekend is de plantenmarkt. Deze wordt echter uitgebreid. Voorjaar is immers de tijd van de tuin, fijn nieuwe plantjes zetten om daar vervolgens heel de zomer van te genieten. Daarom hebben we dit jaar ingezet op extra veel planten, in een zeer divers aanbod. Daarnaast verkoopt Accelerando dit jaar ook streekproducten. Ook hier een zeer uitgebreid assortiment. Aardappelen, eieren, komkommers, paprika’s, advocaat, fruitchocolade, bolusmix… noem maar op!

Externe verkopers
Nieuw op de markt is ook een aantal ondernemers en hobbyisten. De muziekvereniging geeft hen een podium om hun producten te verkopen. We zijn blij met deze samenwerking. Een fijne aanvulling op onze markt!’’

Genoeg te doen, zien, kopen, proeven en winnen, tijdens Accelerando’s Voorjaarsmarkt! Ondanks de andere naam, nog steeds dé ontmoetingsplaats op de ochtend van Koningsdag. Eenieder is van harte welkom op donderdag 27 april, van 10.00 tot 13.30 uur, in de sportzaal, muziekzaal, het jeugdhonk én voor de deur van De Wellevaete. Graag tot dan!

Facebook

Login